Nullvisjonen-logo-2013Et samarbeidsprosjekt mellom Audnedal, Marnardal og Åseral

Gratis trafikksikkerhetskurs 18pluss

Publisert . Sist endret . i kategorien Nullvisjonen

18pluss

18pluss er et trafikksikkerhetskurs for ungdom 18-25 år.

Kurset er gratis, og vil gi deg gode fordeler når du tegner forsikringen i ditt eget navn. Kurset varer i 4.5 timer og består av praktiske oppgaver. Ingen teori!

Dette kurset finner du bare i Kristiansand, og målgruppen er ungdom i Agder-fylkene.

Hvorfor 18pluss?

Statistikk viser at ungdom mellom 16-25 år er massivt overrepresentert i trafikkulykker.

Ungdom med ferskt førerkort har 40 ganger høyere risiko enn gjennomsnittsbillisten for å havne i en møte- eller utforkjøringsulykke i følge Trygg trafikk.

Vi ønsker ingen belæring og ingen pekefinger. Målet er at den enkelte deltaker skal få mer kunnskap om sin egen risiko for å havne i en trafikkulykke, gjennom å få noen opplevelser i de praktiske øvelsene.

les mer på www.18pluss.no 

Sykkelprosjekt 2014

Publisert . Sist endret . i kategorien Nullvisjonen

Premieutdeling 2014 012I løpet av en fireukers periode i vår konkurrerte ivrige 6. og 7. klassinger i Åseral, Marnardal og Audnedal om å vinne sykkelprosjektet 2014. Som tidligere var det et samarbeidsprosjekt mellom folkehelsekoordinatorene og Nullvisjonen, og da med samme regler hvor man teller antallet sykkelminutter og regner ut gjennomsnittet for hver enkelt elev i klassen. Premien de kjempet om var et gavekort til hver enkelt elev fra den klassen med best gjennomsnitt.

Nullvisjonens ungdomsprosjekt

Publisert . Sist endret . i kategorien Nullvisjonen

Rudskogen 2013 miniNok en gang ble det en kjempeopptur med ungdomsprosjektet. I 2013 opplevde vi at NRK Sørlandet kom med kamera og journalist. Noe som ble vist på riksdekkende tv. I tillegg kom Trond Boye Hansen, som er en av landets fremste ulykkesgranskere. Han farter rundt hele Sør-Norge, og etter 35 år i ambulansetjenesten og 8 år som ulykkesgransker var det veldig bra opplegg han serverte oss. I tillegg til den gode maten han kom med....

Åpning av trafikkløype i Konsmo barnehage!

Publisert . Sist endret . i kategorien Nullvisjonen

aapningKonsmobhg007liteEtter barnehagekurs for ansatte i barnehagen startet Konsmo barnehage og Nullvisjonen et samarbeidsprosjekt som skulle inkludere trafikksikkerhet i barnas daglige aktivitet. Ganske raskt kom ideen om å lage en trafikkløype på uteområdet. Tegninger kom på bordet, og det ble klart at denne løypa skulle gå rundt hele bygningen. Løypa skulle inneholde blant annet rundkjøring, fartsdempere, fotgjengerfelt, busslommer, ulike typer skilt, som eksempelvis markering av fotgjengerfelt, fartsgrense, vikeplikt osv. Ja til og med trafikklys kom på plass. Både ansatte og barn i barnehagen så ut til å glede seg over dette.

Ungdomsprosjektet 2014

Publisert . Sist endret . i kategorien Nullvisjonen

Rudskogen 2013 mini kopiHva er «UNGDOMSPROSJEKTET»?
Du skal følge 3 samlinger, ett kurs og kjøre greit – og vips, så er du klar for den store premien: «Motorsportdag på Rudskogen».

· Samling torsdag 24/4 kl. 18.00 – 20.00

· Samling avtales med deltakerne kl. 18.00 – 20.00

· 18pluss-kurs i Kr.sand lørdag 14/6

· Samling avtales med deltakerne kl. 18.00 – 20.00

· Rudskogen. Motorsportdag. Avgang tors. 18/9 ca.kl. 16.00. Tilbake fredag 19/9 ca. kl.23.30